top of page
ASW Bygg Gruppen (ASWB) hører til i den stolte handelsbyen Bergen, og er i dag en komplett leverandør av håndverkertjenester innenfor feltene rehabilitering, nybygg og byggeplasslogistikk.

Gjennom våre selskaper, tilbyr vi komplette løsninger innenfor markedene rehabilitering & restaurering, nybygg samt drift/vedlikehold/service. Ved å være en komplett leverandør sikrer vi ivaretagelse av hele byggeprosessen, samt at vi kan tilby våre kunder mer konkurransedyktige priser og komplette leveranser. 

Vi er opptatt av det tverrfaglige, og bruker gruppens ulike selskaper til å sikre informasjons- og kompetansedeling på tvers av våre segmenter / markeder. 

 
ASW-Bygg-Logo-Svart_edited.png
REHABILITERING

ASW Bygg AS (ASWBg)

er en sentralgodkjent mester-bedrift,  kjent for å være en trygg og solid leverandør av håndverker-tjenester til privatpersoner og bedrifter.

 

Selskapet tar på seg alle typer oppdrag for privatpersoner, borettslag og sameier, næringsbygg og offentlige bygg. Vi er en dreven "rehab-maskin", og har spesiell forkjærlighet for eldre bygnings-masse, historiske rehabiliteringer med mer.

 

ASWBg opptrer ofte som total-entreprenør, men utfører oppdrag innen alle typer entrepriser etter nærmere avtale. 

ASW-Bolig-Logo-Svart.png
NYBYGG

ASW Bolig AS (ASWBo)

tilbyr komplette tjenester innenfor oppføring av nybygg, både boliger og fritidsboliger. 

ASWBo er en spennende nybygg-aktør her på Vestlandet, og ble i 2022 medlem i Vestlandshus, hvor vi stolt bygger flotte hus og hytter, basert på en godt forankret og velkjent merkevare.

Vi har god erfaring med såvel nyboliger som fritidsbolig (hytte), og ser frem til å gi deg en flott bygge-opplevelse og realisering av nettopp din boligdrøm! 

VH_ASW Bolig_Blaa.png
ASW-Byggservice-Logo-Svart.png
SERVICE

ASW Byggservice AS (ASWBs)

tilbyr komplette tjenester innenfor tilstøtende behov til byggebransjen, herunder FDV av eiendommer. 

ASWBs er en spesialisert logistikk-operatør, og bistår bygge-plassene våre med alt fra material-leveranse, boss-håndtering, stillas, resirkulering med mer. Gjennom ASWBs arbeider vi målrettet med bærekraft, og fokuserer på sirkulærøkonomi.

Selskapet disponerer egnede maskiner og utstyr for å håndtere nødvendige oppdrag til såvel internt som eksternt bruk. Foretaket har byggevarelager sentralt plassert på Askøy.

bottom of page