top of page
  • Forfatterens bildeASW Bygg Gruppen

Historiske tilbakeblikk: 2016

Historien vår former oss naturligvis. Kall oss gjerne nostalgiske, men vi synes det er både viktig og kjekt å notere ned litt av reisen vår underveis. Her får du et lite innblikk - eller kanskje mer korrekt; et lite tilbakeblikk :)

ASW Bygg AS (ASWBg) ble stiftet i 2016 - året for re-lansering etter flere års engasjement gjennom Bergen Snekker- og Byggtjenester AS (BSB).


Selskapet ble stiftet av Kenneth A. S. Wara, og vi tok med oss de beste guttene fra BSB-tiden. Strategien ble klarlagt, og vi satt en plan for de neste 5-10 årene, og videre. Betydelige ressurser ble lagt inn i foretaket, og vi fikk ombord flere nye gode hoder. Våre kapasiteter på alt fra fin-snekkeri til mer komplisert konstruksjonsmessige tømrerarbeider ble ytterligere styrket, og kompetanseheving ble et sentralt element i vår plan fremover.


Det var med stor glede og stolthet at selskapet senere på året ble en formelt registrert Mesterbedrift, og vi mottok naturligvis vår Sentralgodkjenning. Ledelsen bestod av John Oliver Selvik, Sindre R.S. Risholm og Kenneth A.S. Wara.


Vi tok frem igjen flere av de opprinnelige tankene våre;


Grunnfundamentet i foretaket var fra dag én å skape tillit til kunden, og gjennom nær oppfølging sikre 100% fornøyde kunder på hvert eneste prosjekt.

Ideen til vårt foretak ble født igjennom konkret, egen erfaring fra bransjen; vi følte det var vanskelig å finne dyktige, presise og engasjerte håndverker-firma som ikke var for store. Dokumentasjon var et fraværende ord.


Som små, men engasjerte eiendomsutviklere så vi et sterkt behov for å få dette på plass. Så hvorfor ikke bare lage noe selv?


Ideen, og dernest selskapet, var født.

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page