top of page
  • Forfatterens bildeASW Bygg Gruppen

Historiske tilbakeblikk: 2017

Historien vår former oss naturligvis. Kall oss gjerne nostalgiske, men vi synes det er både viktig og kjekt å notere ned litt av reisen vår underveis. Her får du et lite innblikk - eller kanskje mer korrekt; et lite tilbakeblikk :)

I 2017 bykset vi videre - første fulle driftsåret etter re-lansering og oppstart av ASWB, og med mye prosjekter og spennende ting på blokken!


Ila året kom den mangeårig forretnignspartner til Wara, Sindre Risholm ombord som medeier igjen. Wara tok rollens om arbeidende styreformann, mens Risholm ble selskapets daglige leder. I nært samarbeid driver Wara og Risholm foretaket fremover, sammen med en dyktig stab.


Vi vokste til totalt 21 fast ansatte, og nærmet oss kr. 20 mio i omsetning. Arbeidet opp mot offentlig myndighet ble igangsatt, og en betydelig innsats ble lagt inn i å vinne også vår andel av offentlige anbud fremover.


Vi økte i 2017 andelen norsk faglært arbeidskraft noe, samt at vi styrket administrasjonen med ett årsverk. Alt i alt et spennede og innholdsrikt år for oss, med stadig mer omfattende virksomhet og større kunder.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page